Hvem er jeg?

Jeg hedder Maida, og jeg er gift og mor til to fra 2015 og 2017.

Jeg har en fornem og lang uddannelsestitel som cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering med speciale i organisation og ledelse.

Bloggen indeholder meget af mine interesser, som det seneste år har været præget af en del rejser, for som så mange ved ventede vi os en lille skønhed i juli 2015- hun kom d. 30. juni! Så vi rejste en del inden hun kom, for at nyde tosomheden inden baby. Barslen endte vi også med at bruge på rejser. Det har været sådan ca hver anden måned, så selvfølgelig er bloggen præget af babyspam, og vores oplevelser i den store verden med baby, samt anbefalinger herfra.

Min mand og jeg er begge født i Bosnien men opvokset i Danmark, derfor vil I også støde på indlæg om kulturelle forskelle. Når man selv begynder at skabe sin egen familie, sker der ofte det, at de kulturelle forskelle ikke altid går hånd i hånd. Samt vores ihærdige forsøg på at gøre op med den bagage vi har med fra barndommen, og den forælder vi selv ønsker at være. Yderst interessant og til tider ret så frustrerende 😉

Følg med og efterlad gerne kommentarer eller spørgsmål.

Mrs. Omero

Da vi forsøgte at tage et familiefoto i Skagen 😂 og lillebror troede damen ville stjæle min telefon.

Farmand hedder Zlatan, også kaldt Hr Omero, Zlo, Tajo / Tata (= farmand).

Mor hedder Maida, og ja, det er mig, der skriver her, så jeg hedder bare jeg/mig og mor/mama.

Den smukke krøltop, som altid er omtalt som A hedder Adriana, også kaldet pile / ælling. Pile er bosnisk, og det kaldte jeg hende fra hun blev født, og i hendes første vs kom hun på ællingstuen 🙂

Vores nyeste medlem er lillebror Aydin (som nu ikke er så ny mere). Ja, nu er de begge med A, så jeg kan ikke kun bruge det på Adriana. Så for ikke at skabe forvirring er de kaldt ved deres barn efter lillebrors ankomst. Alt førhen, hvor der nævnes A er Adriana.